Myyntiehdot

SINÄ ITSE

 

• Relove on itsepalvelukirpputori, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Piraattituotteiden, aikuisviihteen, päihteiden, vaarallisten aineiden, aseiden, huonekasvien sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Relove pidättää oikeuden poistaa kielletyt tuotteet myynnistä.

Mikäli myyjä tuo  kiellettyjä tuotteita myyntiin, ja aiheuttaa niillä henkilö tai esinevahinkoa, on myyjä täysin korvausvastuullinen haitasta.

 

• Varausmaksun jälkeen varaus on sitova, emmekä ota myyntipaikoista peruutuksia vastaan. Vuokrasummaa ei myöskään palauteta, jolloin käyttämättä jääneen myyntipaikan vuokrasumma jää asiakkaan vastuulle. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.

 

• Viivakoodilliset hintalaput tulostetaan Relovessa tarralapuille tai tulostuspaperille. Myyjä voi noutaa hintalaput ennakkoon, tai halutessaan ostaa hintalappujen postituspalvelun.

Kassajärjestelmämme lukee vain viivakoodilliset tuotteet, joten kaikissa myytävissä tuotteissa tulee olla viivakoodi. Myyjä pääsee näkemään reaaliaikaisen myyntisaldonsa netistä, Reloven nettisivujen kautta.

 

• Koko liiketilassamme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmät.

Relove ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Reloven henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset. Kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille.

Relove ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron, tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

 

• Myyntipaikka (arvotiliä lukuunottamatta) sisältää katutason liiketilassa reilun metrin leveän rekin vaatteille sekä rekin alatasossa olevan hyllyn kengille ja laukuille. Keskitymme vaatteisiin, asusteisiin ja jalkineisiin, joten tavaraa ei voi tuoda myytäväksi.

 

• Huonekalujen ja tavaroiden myynti on kiellettyä liiketilassamme.

 

• Myyntiaika käsittää 7 päivää. Myyjä voi tuoda tuotteet aloituspäivänä liikkeen auettua. Tuotteet voi tuoda myös varausta edeltävänä päivänä arkisin klo.17.00-18.00 välisenä aikana, lauantaisin klo.16.00-17.00, ja sunnuntaisin klo.16.00-17.00. Myyntipaikka tulee tyhjentää myyntiajan päätyttyä, viimeistään tunti ennen liikkeen sulkeutumista. Myyjä voi halutessaan ottaa myyntijakson jatkoksi lisäpäiviä, jos varauskalenterissa on tilaa, hintaan 8 € / lisäpäivä.

 

• Tyhjentämättömästä myyntipaikasta Relove veloittaa 20,00 €, joka pidätetään myyjän myyntitulosta. Mikäli myyjä ei tyhjennä myyntipaikkaa tai nouda myyntituotteita kehotuksesta huolimatta, siirtyvät tavarat Reloven omistukseen yhden viikon (7 vrk) säilytyksen jälkeen.

 

• Myyjä antaa Reloven henkilökunnalla täydet oikeudet siistiä, ja järjestää myyntipaikkaa myyntijakson aikana. Myyjä antaa Reloven myös sijoittaa myyntipaikan yläosaan yrityksen omaa piensisustustavaraa. Yrityksen tavaroita ei sijoiteta myyjän vuokraamalle rekille eikä alaosan hyllytilaan.

 

• Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää yrityksen puolesta Reloven verkkokaupassa sekä sosiaalisessa mediassa, johon myyjä antaa suostumuksensa.

 

• Omien rekkien, hyllyjen tai lisäosien tuominen ja esillelaitto myyntipaikalle on kielletty. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa.

 

• Paloturvallisuussyistä tuotteita ei saa jättää myyntiin lattioille, kulkuväylille, eikä poistumisteiden eteen. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Relovella on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

 

• Relove ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Mikäli myyntiin tuodaan puutteellisia tuotteita, ole ystävällinen ja mainitse siitä hintalapussa. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

 

• Relove ei myy ostajalle hintalaputonta tuotetta. Hintalaput tulee kiinnittää tuotteisiin hyvin. Hintaa ei voi vaihtaa yliviivaamalla, vaan koko hintalappu on vaihdettava. Tuotteet joissa on vaihdettu hinta, jäävät myymättä, kunnes myyjä laittaa tuotteeseen uuden hintalapun myyntiajan puitteissa.

 

• Jos myyjä haluaa alentaa kaikki tuotteensa, niin tästä hän voi sopia Reloven henkilökunnan kanssa. Tällöin myyjän oman myyntipaikkansa tuotteille valitsema alennus tulee näkyviin kassalla kyseisen myyntipaikan tuotteita ostettaessa. Reloven henkilökunta vastaa myyntipaikan alennus-ilmoituksesta.

 

• Myyntitulot tilitetään myyjälle 7 vuorokauden kuluessa myyntijakson loppumisesta. 50,00 euroa ylittävät tilitykset maksetaan aina tilille tilisiirtona. 50,00 euroa alittavat myyntitulot voidaan myös maksaa käteisenä. Tilityksen yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista voi Relove suorittaa myyjälle tilityksen. Paikkavuokrasta kuitenkaan emme maksa hyvitystä. Myyntituottoja säilytämme 1kk myyntijakson päätyttyä.

 

• Myyjä sitoutuu noudattamaan Reloven ohjeita ja sääntöjä. Relove pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

 

 

 

ALL INCLUSIVE

 

• Relove on lifestyle & second hand -myymälä, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytettyjen tuotteiden myyntipaikaksi. Piraattituotteiden, aikuisviihteen, päihteiden, vaarallisten aineiden, aseiden, huonekasvien sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Relove pidättää oikeuden poistaa kielletyt tuotteet myynnistä. Mikäli myyjä tuo kiellettyjä tuotteita myyntiin, ja aiheuttaa niillä henkilö tai esinevahinkoa, on myyjä täysin korvausvastuullinen haitasta.

 

• Myyntiviikko käsittää 7 päivää. Myyjä tuo myytävät tuotteet n. 1 viikko ennen myyntijakson alkamispäivää. Ajankohta tuotteiden tuomiseen sovitaan yhdessä Reloven henkilökunnan kanssa.

 

• Varausmaksun jälkeen varaus on sitova, emmekä ota myyntipaikoista peruutuksia vastaan. Vuokrasummaa ei myöskään palauteta, jolloin käyttämättä jääneen myyntipaikan vuokrasumma jää asiakkaan vastuulle. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.

 

• Koko liiketilassamme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Relove ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Reloven henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset. Kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille. Relove ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron, tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

 

• Huonekalujen sekä tavaroiden myynti on kiellettyä liiketilassamme.

 

• Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää yrityksen puolesta Reloven verkkokaupassa sekä sosiaalisessa mediassa, johon myyjä antaa suostumuksensa.

 

• Relove tekee aina all inclusive –hinnoittelun käsin, jolloin myyntiä ei voi seurata tuotekohtaisesti. Asiakas antaa Relovelle täydet oikeudet hinnoitteluun. Tuotteiden saavuttua liikkeeseen otamme kuitenkin hinnoittelutoiveet huomioon.

 

• Relove ei vastaa viallisista- tai puutteellisista tuotteista. Relovella on täysi oikeus olla laittamatta viallisia-, rikkinäisiä - tai muutoin myyntikelvottomia tuotteita myyntiin. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

 

• Myyntitulot tilitetään myyjälle 7 vuorokauden sisällä myyntijakson loppumisesta. 50,00 euroa ylittävät tilitykset maksetaan aina tilille tilisiirtona. 50,00 euroa alittavat myyntitulot voidaan myös maksaa käteisenä asiakkaan näin halutessa. Tilityksen yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista voi Relove suorittaa myyjälle tilityksen. Paikkavuokrasta kuitenkaan emme maksa hyvitystä. Myyntituottoja säilytämme 1kk myyntijakson päätyttyä.

 

• Myyjä sitoutuu noudattamaan Reloven ohjeita ja sääntöjä. Relove pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

 

 

 

ARVOTILI

 

• Arvotili-myyntipaikka sisältää lukollisen lasivitriinin. Arvotilituotteet otetaan myyntiin selektoidusti. Arvotilin paikkavuokraan sisältyy hinnoittelu asiakkaan toivomilla hinnoilla. Paikkaan kuuluu myös tuotteiden hälyttäminen, josta huolehtii Reloven henkilökunta.

 

• Relove voi edistää arvotilituotteiden myyntiä myyjän puolesta verkkokaupassa sekä sosiaalisessa mediassa, joihon myyjä antaa suostumuksensa.

 

• Arvotilin tuotosta Relove  veloittaa myyjältä 35 % myyntiprovision.

 

• Viivakoodilliset hintalaput tulostetaan Relovessa tarralapuille tai tulostuspaperille. Henkilökunta huolehtii tuotteiden esillepanosta sekä hälyttämisestä.

 

• Koko liiketilassamme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Relove ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Reloven henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset. Kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille. Relove ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon , ilkivallan, murron, tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

 

• Relove ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Mikäli myyntiin tuodaan puutteellisia tuotteita, ole ystävällinen ja mainitse siitä hintalapussa. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

 

• Myyntitulot tilitetään myyjälle myyntijakson päätyttyä, tai kun tuote / tuotteet on myyty. Myyntituotot voi noutaa liikkeestä. Tilitys tapahtuu käteisellä tai tuotto voidaan maksaa tilille. Tilityksen yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista voi Relove suorittaa myyjälle tilityksen. Paikkavuokrasta kuitenkaan emme maksa hyvitystä. Myyntituottoja säilytämme 2kk myyntijakson päätyttyä.

 

• Jos myyjä haluaa alentaa tuotteensa, niin tästä hän voi sopia Reloven henkilökunnan kanssa. Reloven henkilökunta vastaa tuotteiden alennus-ilmoituksesta.

 

• Arvotili-tuotteet otetaan pois myynnistä myyntijakson päätyttyä, jonka jälkeen Relove ja myyjä sopivat myymättömien tuotteiden noutopäivän. Mikäli myyjä ei nouda myyntituotteita kehotuksesta huolimatta, siirtyvät tavarat Reloven omistukseen yhden viikon (7 vrk) säilytyksen jälkeen.

 

• Myyjä sitoutuu noudattamaan Reloven ohjeita ja sääntöjä. Relove pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

 

SANDELSINKATU 6 • 00260 HELSINKI • PUH 046 922 6960 • ARK 10-18, LA 10-17, SU 12-17